- Home
- /
- / Physicochemical Aspects of Food Engineering and Processing

78,95
Physicochemical Aspects of Food Engineering and Processing
EAN-code:
9780367383732
Aantal pagina's:
382
Bindwijze:
Paperback / softback
Levertijd:
Binnen 2 werkdagen in huis!
In winkelwagen
Anderen bekeken ook:
Illustrated Series (R) Collection, Microsoft (R) Office 365 (R) & PowerPoint (R) 2021 Comprehens
Beskeen, David (NA) -
59,95
In winkelwagen
333 Origami Mandala's
-
In dit originele origamiblokboekje (bijna 4 cm dik!) vind je de basisprincipes van het vouwen, 12 leuke vouwpatroontjes en maar liefst 333 veelkleurige origamipapiertjes ...
In dit originele origamiblokboekje (bijna 4 cm dik!) vind je de basisprincipes van het vouwen, 12 leuke vouwpatroontjes en maar liefst 333 veelkleurige origamipapiertjes ...
13,75
In winkelwagen