Winkelwagen: 0


Physicochemical Aspects of Food Engineering and Processing


78,95

Physicochemical Aspects of Food Engineering and Processing

EAN-code:
9780367383732

Aantal pagina's:
382

Bindwijze:
Paperback / softback

Levertijd:
Binnen 2 werkdagen in huis!



In winkelwagen
Anderen bekeken ook:
Illustrated Series (R) Collection, Microsoft (R) Office 365 (R) & PowerPoint (R) 2021 Comprehens
Beskeen, David (NA) -
59,95
In winkelwagen
Toward Psychologies of Liberation
Watkins, M. -
77,00
In winkelwagen
Bletchley Park and the Belgian Pigeon Service
O'Connor, Bernard -
29,95
In winkelwagen
333 Origami Mandala's
-
In dit originele origamiblokboekje (bijna 4 cm dik!) vind je de basisprincipes van het vouwen, 12 leuke vouwpatroontjes en maar liefst 333 veelkleurige origamipapiertjes ...
13,75
In winkelwagen
Luxury, Fashion and the Early Modern Idea of Credit
Nyberg, Klas -
160,95
In winkelwagen